torstai 7. toukokuuta 2015

ETTÄ TERVE!

Joillakin ihmisillä on tapana zempata muita ja kun menee joku asia huonpsti niin etsiä niitä hyviä asioita tekemisestä.
Satun myös tuntemaan tälläisen ihmisen... tosin mulle se ei kyllä koskaan ole zemppaava saatikka koita löytää mitään positiivista.
Jostain syystä en tästä ihmisestä pääse eroon niin millään tapaa.. johtuneeko sitten siitä että ollaan tunnettu parisenkymmentä vuotta ? en tiedä en vissiin oo terve :D
tai sitten se on se paremmuuden tunne mikä itselle tulee kun muistaa jokaisen ilkeän kommentin jälkeen hymyillä  toiselle ja miettiä että vittu mikä urpo oon kyllä nii paljon parempi ihminen.
esimerkkinä kerrottakoon että kun minä olen kilpailemassa (ratsastamassa) teen tietenkin kaiken väärin. en edisty missään ja lähestulkoon että hittojako ees viitsin yrittää koska ei musta koskaan mitään tule. samalla muistaa mainostaa että kuinka hyvä hän on ja jos joku ei ole onnistunut niin se hevonenhan vaan on vaikea ratsastaa yms.. auta armias jos erehdyn sanomaan ettei hevonen tänään tahtonut kuunnella vaan ennemmin kyttäsi ja säikkyi kaikkea ympärillä olevaa. "höpö höpö sun vaan ois pitänyt osata ratsastaa eikä matkustaa kyydissä kannattaa varmaan opetella perusasiat ennen kun ens kerran meet" jep.
toisena esimerkkinä sitten että puhutaan häikäilemättömästi paskaa seläntakana.
saattaa huikata jollekkin että "moooi voitko tehdä sitä ja sitä mun puolesta samalla kun oot kuitenkin lähes sinneppäi menossa" ystävällisesti toinen lähtee hoitamaan annettua tehtävää ja kun häviää näköpiiristä alkaa kommentointi: "kato nyt kuinka lihava tuokin on. miten se kehtaa edes ratsastushousuja laittaa jalkaan" just tollanen joka luulee olevansa jotain mutta ei todellakaan ole"
toinen on ostanut kalliit housut ja tämä menee tekohymy naamalla kyselemään että mistä näitä saa on niin kivan näköiset. "paikasta X tilasin nää on kokoa M mut jos tahdot tilata ni kannattaa ottaa varmaan 1 isompaa kokoa" kyseeinen henkilö oli todennut että oma koko olikin vähän pieni päälle puettuna. sitten tämä tulee mulle selittämään että "ai hitto mikä idiootti tilasin kuitenkin omaa kokoa ja kato kui isot nämä on (vetää vatsan sisään ja näyttää että vyötärölle jää tyhjää tilaa kunnes ohimennen huomaan että makkarahan siihen ilmaantuu kun lopettaa sen vatsan sisään vetämisen ottaakseen happea) pitäisi varmaan mennä viereen seisomaan ja näyttää että joo ihan hyvät nää on. jos se vaikka tajuais vähän laihduttaa kun ei tunnu tietävän minkä kokoinen itse on"
MITÄ VITT*A?! taas tulee se tunne että oikeesti omassa päässä on ehkä sittenkin palikat kohdallaan kun ei tarviste muiden selätakana puhua paskaa ja haukkua että tuntisi itsensä paremmaksi.
paska ihminen se tietty olen minäkin kun kehtaan tuntojani anonyymisti kirjoittaa kyseisestä ihmisestä vaikka välillä tekemisissä sitten ollaankin ja tullaan hyvin toimeen hetkittäin. kumpi sitten fuulaa enemmän? se joka varmaan tälläkin hetkellä jaksaa selittää jollekkin että oon paska ja kuinka hän esittää mukavaa jos vaikka sitten teen mitä hän haluaa vai minä joka nielen ton kaiken biojätteen mitä toisen suusta tulee ja hymyilen vaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti