keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

auto-ongelmia vai jtn muuta

Taloudessa on 2 autoa. Mies huoltaa.. Mitäs sitten kun näin ei tapahdukkaan pyynnöstä huolimatta ja vikaa tulee?
Se jonka alunperin piti autoa tarkistella ilmenneiden puutteiden takia jättää tämän homman "huomiselle" sanomatta mitään ja painuu remonttikaljoille, ja toinen kuvittelee että kaikki ok (koska näin on annettu ymmärtää).
Kas kummaa autoon tulee toinen "vika" ja mies sitten sitä tarkistelemaan. katsoo samalla myös edellisen "vian" tilanteen ja tulee takaisin kotiin...
Alkaa kamala huutaminen että toinen on auton lähes rikkonut vaikka itseasiassa auto ei ole sen enempää tai vähempää rikki. ottaa auton avaimet ja lähtee miesten kanssa kaljoittelemaan kun ilmenee että syy puutteiden korjaamiseen olikin oma moka.
Supernaisena tietenkin laitetaan lapset nukkumaan hymyssä suin ja iltasatukin tulee luettua vaikka pala pyörii kurkussa ja sivuja käännetään kuin sumussa. Lapset nukkuvat ja mieli tekisi tekstata/soittaa ja kertoa mitä mieltä on taas supermiehen toiminnasta. Elämässä ei tunnu olevan taaskaan mitään hyvää.

EI.

Katseltuaan tyhjentäviä videoita hassuista eläimistä aina sekopäisiin epäonnistumisiin kuntosalilla keksii purkaa kiukkunsa kotitreeneihin ja kyllä elämä taas melkein jo hymyilee.
Sitä käy vielä katsomassa kun 3 pientä tuhisijaa nukkuu rauhallista unta unilelut kainaloissaan.
Nousee hymy.

Ehkä elämä ei olekkaan niin epäreilua kun jaksaa keskittyä positiivisiin asioihin eikä jää murehtimaan turhanpäiväisiä riitoja olemattomista asioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti